ОК "Південь": вражено командно-спостережний пункт 205-тої бригади рашистів у Снігурівці, понтонну переправу поблизу Козацького, три склади боєприпасів, - ВІДЕО



Про поточну оперативну обстановку на півдні України за підсумками 2 вересня повідомили в ОК "Південь":

В південній операційній зоні обстановка стабільно складна, але контрольована. Ми невпинні у знищенні ворожих логістичних шляхів та резервів, пунктів управління та морально-психологічного стану ворога.

Тривають позиційні бої, наша вогнева відсіч не дає противнику змоги втримувати зайняті позиції. Їх намагання просунутись вперед прямо протилежно бажанню кинути все й повернутися додому.

Взято в полон 3 представника російських окупаційних військ, захоплено 2 танки Т-62, бойову машину десанту, БТР-82, а також багато колективної й стрілецької зброї з боєкомплектом.

Протягом бойового дня ворог наніс вісім авіаударів по наших позиціях.

У відповідь нашою авіацією нанесено двадцять два удари, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 4 сотні артилерійських завдань.

Засвідчено виключення із списків потенційної потужності «довгої армії світу» 106 рашистів та шість десятків одиниць ворожої техніки, серед них 14 танків Т-72 та 62, гаубицю «Мста-Б», авіадесантну самохідну артилерійсько-мінометну установку, 2 реактивні системи залпового вогню “Ураган”, 3 гармати-гаубиці 152-го калібру, мобільний міномет 120 калібру, 2 безпілотних розвідники та 35 одиниць авто-бронетехніки.

Прицільним вогнем вражено командно-спостережний пункт 205-тої окремої мотострілецької козачої бригади рашистів у Снігурівці, понтонну переправу поблизу Козацького, три склади боєприпасів в Херсонському і Бериславському районі, плюс два пункти боєпостачання.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі продовжує тримати напоготові 16 ракет типу «Калібр», розташованих на 2 ракетоносіях.

Зважаючи на те, що загроза ракетних ударів залишається високою, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Якщо це доцільно, дотримуйтесь правила двох стін, переходьте в укриття. 

Шторм на морі триває, тож мінна небезпека у прибережних водах залишається актуальною. Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтеся норм та обмежень правового режиму воєнного стану, довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації та силам оборони.

В єдності наша сила! Разом до Перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW