В Одесі охоронець напився на роботі та поїхав розважатися на чужому авто,- ФОТО



В Одесі поліцейські затримали 29-річного уродженця Черкащини, який у нетверезому стані заволодів чужим автомобілем і поїхав кататися.

Повідомили в поліції Одеської області.

За скоєне правопорушнику загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.

На роботі зловмисник хильнув оковитої і вирішив розважитися. Чоловік знайшов у службовому приміщенні ключі від легкового автомобіля «Daewoo Matiz», який йому ввірив охороняти роботодавець, і поїхав кататися нічним містом, не зважаючи на свій нетверезий стан, відсутність посвідчення водія та комендантську годину.

В Одесі охоронець напився на роботі та поїхав розважатися на чужому авто,- ФОТО, фото-1

Втім далеко від’їхати правопорушнику не вдалося: за кілька кварталів його зупинили патрульні. За керування у нетверезому стані і без документів поліцейські склали відносно водія адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 та ч.1 ст.126 КУпАП, а транспортний засіб помістили на штрафмайданчик. Санкції даних статей тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік, а також накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян відповідно.

Коли ж на ранок правоохоронці з’ясували, що зловмисник керував незаконно привласненим автомобілем, затримали його. Чоловіка зняли з потягу, на якому він разом із подружкою збирався виїхати до її родичів на Вінниччину.

«За незаконне заволодіння транспортним засобом фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк», - повідомив слідчий відділення поліції № 3 Одеського районного управління № 1 Микола Лимар.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW