В Енергодарі рятувальники витягли власника квартири з-під завалів у будинку, що постраждав від обстрілів



Внаслідок обстрілів в Енергодарі на вул. Воїнів Інтернаціоналістів в квартирі житлового будинку посипалися внутрішні стіни.  провели розбір зруйнованих конструкцій та врятували власника квартири.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Запорізькій області, передає 061.

Внаслідок російської ворожої агресії рятувальники загасили ще одну пожежу в Енергодарі. На території одного з підприємств горіла допоміжна споруда.

Крім того, 1 вересня піротехніки ДСНС виявили 1 одиницю касетних елементів, 1 гранату РГД-5, 1 одиницю безпечних залишків боєприпасів від реактивної системи залпового вогню «Смерч» у Запоріжжі та в одному з населених пунктів Запорізького району. Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки

Всього від рятувальників для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалося 61 рятувальник та 17 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Нагадаємо, що 1 вересня російські військові вели обстріли цивільної інфраструктури тимчасово окупованого Енергодара. За цими фактами запорізькі поліцейські зареєстрували до Єдиного обліку подій  в категорії "Злочини проти Національної безпеки України".

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW