Житомиргаз: Бригади АДС "104" протягом літа здійснили майже 7 000 виїздів на виклики від споживачів газу



Бригади аварійної-диспетчерської служби "104" протягом літа здійснили майже 7 000 виїздів на виклики від споживачів газу

Аварійно-диспетчерська служба «104» стоїть на варті газової безпеки 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Без перерв та вихідних!

Бригади аварійної-диспетчерської служби "104" протягом літа здійснили майже 7 000 виїздів на виклики від споживачів газу. Загалом, з початку року фахівцями було опрацьовано більше 14 000 заявок. Усі виклики відпрацьовані, аварійні ситуації локалізовані.

Найбільша кількість викликів пов’язана із витоками газу, які спричинені відсутністю технічного обслуговування мереж. Адже регулярне обслуговування мережі в майбутньому допомагає запобігти виникненню аварійних ситуацій. Щодня газовики виявляють витоки газу в квартирах і будинках, де проводять технічне обслуговування мереж. Майже у 70% помешкань під час ТО фахівці АТ «Житомиргаз» ліквідують загрози.

Нагадуємо, що за стан газових мереж всередині житлових будинків та нежитлових приміщень до точки розмежування відповідає власник таких будівель або балансоутримувач. У багатоквартирних будинках – ОСББ або управитель.

Бережіть себе та своїх рідних!

Джерело: АТ "Житомиргаз"

Житомиргаз: Бригади АДС "104" протягом літа здійснили майже 7 000 виїздів на виклики від споживачів газу, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW