Черкащанин хоче піти з Дніпра-1



В інтерв'ю виданню fanday форвард збірної України розповів, що хоче спробувати свої сили в одному із найсильніших європейських чемпіонатів. При цьому футболіст не бажає залишати клуб, а хоче, щоби команда заробила на його трансфері, інформує Кореспондент.

"Так, це відповідає дійсності. Я хочу віддячити клубу, який багато зробив для мене, в якому я отримав виклик до національної збірної, щоб Дніпро-1 зараз заробив на моєму трансфері. Шанс зробити це є саме влітку, тому що взимку відбувається значно менше трансферів і можливостей теж буде менше.

Я став найкращим бомбардиром у новітній історії Дніпра, найкращим гравцем УПЛ минулого року, але зараз я хочу реалізувати свою мрію та спробувати свої сили у європейському топ-чемпіонаті.

Сподіваюся, керівництво та вболівальники Дніпра мене зрозуміють, адже кар'єра футболіста швидкоплинна, мені зараз 25 років і мені потрібний новий виклик. Гадаю, Дніпро-1 і зараз може обирати гідну пропозицію. Радий, якщо вона задовольнить клуб і винагородить за все добре, що Дніпро-1 для мене зробив. Далі все залежить від Дніпра-1.

Останні півтора року було багато варіантів, пропозицій, дзвінків. Зараз це щонайменше чотири клуби із Серії А, Бундесліги та турецької Суперліги. Ніхто не може сказати, що я, мій клуб чи представники втратили від них голову. Я завжди грав за Дніпро-1 з повною самовідданістю. Інакше не вмію.

Ноттінгем Форест? Дійсно, мій агент вів із ними переговори. Була ще офіційна пропозиція з клубу Чемпіоншипу - Бернлі. Як професіонал, я найбільше хочу грати в одній із європейських топ-ліг. Готовий боротися та доводити свій рівень", - сказав Довбик.

Зазначимо, що ЗМІ повідомляли про інтерес до футболіста з боку італійських Торіно та Салернітани, а також турецького Трабзонспору. Тепер, за інформацією журналістів, гравця хоче бачити у своєму складі і німецький Штутгарт.

Як відомо, футболіст родом з Черкас.

Джерело: Прочерк



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW