У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО



У Києві, на Байковому кладовищі, відбулось прощання з маріупольцями, які віддали життя за своє місто і Державу.

Ігор «Козацький» Краснобриж (1995 р.н.) та Олександр «Торба» Тараман (1999 р.н.) родом з Маріуполя, проходили службу у складі полку «Азов» Національної Гвардії України.

У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-1

Вони загинули під час боїв за рідне місто. Тіла бійців вдалось доставити на підконтрольну Україні територію тільки у серпні 2022 року. 

У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-2

"Це мої найближчі друзі. Обидва бійці протягом всього життя займались різними видами єдиноборств та мали відношення до місцевих колективів футбольних хуліганів. Пам’ятаємо! Помстимося!" - каже маріупольський активіст, лідер Національного корпусу Азов в Маріуполі Антон Требухов.

У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-3У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-4У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-5У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-6У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-7У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-8У Києві проводили в останню путь маріупольців, які воювали у складі «Азову» і загинули, - ФОТО, фото-9

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW