В яких регіонах України триматиметься спека: прогноз погоди на 31 серпня



Серпень завершується. В останній літній день спека традиційно буде триматися на півдні та сході, свіжіше повітря - на півночі та заході.

Про це повідомляє редакція 056. 

Синиптокиня Наталка Діденко повідомляє, що у західних та північних областях протягом дня дихати, рухатися, займатися поточними справами на відкритому повітрі буде легко. Очікується від +20 до +25 градусів.

У центральних областях передбачається від +25 градусів на Вінниччині до +30 градусів у Дніпрі з районами. На Полтавщині, Черкащині, Кропивницькому з районами +26+28 градусів.

У південній частині та в східних областях ще побуде спека. +29+33 градуси. Проте з 1-го вересня спека й звідти піде.

Дощів у середу не передбачається повсюди в Україні.

У Києві завтра очікується суха малохмарна погода з комфортною температурою повітря +22+25 градусів.

Хмари у Дніпрі будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє попереднє місце. Без опадів.

За останні 130 років 31 серпня в Дніпрі спостерігалась максимальна температура повітря 35.8° у 1927 році, а мінімальна 4.1° у 1939.

В яких регіонах України триматиметься спека: прогноз погоди на 31 серпня, фото-1

Увесь день у Мелітополі буде триматися ясна погода, а ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів.

За останні 130 років 31 серпня в Мелітополі спостерігалась максимальна температура повітря 35.8° у 1955 році, а мінімальна 5.7° у 1966.

В яких регіонах України триматиметься спека: прогноз погоди на 31 серпня, фото-2

Народний прогноз погоди: 31 серпня відзначається день святих Флора і Лавра. З цього часу починаються осінні холодні ранки, які переходять у ранкові заморозки. Останній день літа не завжди балував наших пращурів теплом: часто у цей день осідали важкі тумани, йшов дощ, дули вітри холодні.

Наталка Діденко додала, що вересень розпочнеться в Україні свіжою погодою, вдень похолоднішає до +18+23 градусів, на півдні та сході до +23+27 градусів.

А вночі ймовірно навіть +8+12 градусів - можна починати шукати в шафі легкі ковдри та довші піжами.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW