На Херсонщині ситуація поступово переходить на наш бік, - Угруповання військ "Каховка"



Беручи до уваги останні події на півдні України, можна стверджувати, що ситуація там поступово переходить на наш бік. І колись омріяні думки стосовно проведення контрнаступальних дій підрозділами оперативного угрупування військ “Каховка” у співпраці з оперативним угрупуванням військ “Примор’я” вже не здаються думками, оскільки українські воїни вже розпочали звільняти південь України. 

Про це повідомляє Оперативне угрупування військ “Каховка”.

Наголошується, що блискуча робота реактивної артилерії “HIMARS”, які здається сняться оркам у жахіттях, продемонструвала готовність ЗСУ вибивати російських окупаційних сил з території України. І це приносить результати. Не так давно, в російському сегменті інтернет поширювалася інформація з приводу того, що російські командири поступово перевозять членів своїх сімей з тимчасово окупованого Криму в Херсонську область, вдаючись до того, що росія тут надовго. Крім того, багато хто з кадрових російських офіцерів прямо стверджували, що рівень життя в Україні, зокрема, в Херсоні, набагато переважає рівень життя в росії. Але, завдяки вмілій роботі української артилерії, російські військові поступово починають здійснювати маневр в протилежний бік. Чому так?

З отриманням комплексів РСЗВ HIMARS, Збройні Сили України почали наступ щодо деокупації Херсонщини. Американська зброя добре демонструє свої спроможності на полі бою. В період з червня по серпень, підрозділи ЗСУ знищили достатню кількість командних пунктів ворога, складів з боєприпасами, логістику. І як би російські пропагандисти не намагалися заспокоювати своє промите населення, що “спецоперація йде по плану”, очевидне одне: ЗСУ перехопили ініціативу на власну користь й далі буде тільки гірше для росії. Через це, наразі на Херсонському напрямку спостерігається масова втеча російських командирів. Відомо, що командири “славнозвісних” 83 одшбр та 11 одшбр разом зі своїми родинами поступово переміщаються на правий берег Дніпра в більш безпечне місце. Це також стосується і місцевого бомонду в обличчі колаборантів, які будуть шукати краще життя в іншому місці, але не на Херсонщині. Невже це черговий крок доброї волі від орків? Можливо вони зрозуміли, що на них чекає у майбутньому. Адже, Збройні Сили України прийдуть і звільнять Херсонщину від російського бруду. Це лише питання часу. Далі буде. Слава Україні! Героям Слава!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW