ЗСУ вдарили по трьох пунктах управління в Херсоні та Дар’ївці, зокрема й 35-ої рашистської армії в Новій Каховці



Сттаном на 12.00, 28 серпня, обстановка в нашій операційній зоні стабільно напружена та контролюється Силами оборони.

ОК Південь повідомляє, що ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони, намагаючись реанімувати пошкоджену логістику і транспортне сполучення на окупованих територіях.

Протягом ночі продовжував ракетно-артилерійські обстріли наших позицій та тилових районів, тероризуючи мирне цивільне населення.

Важкою артилерією 203-го і 152-го калібрів, реактивними системами залпового вогню “Град” обстріляно південні райони Дніпропетровської області. Без людських втрат.

Нікопольський район ворог накрив вогнем з «Градів» та важкої артилерії. Понівечено кілька житлових будинків та автівок.

У Марганецькій громаді один приватний будинок зруйновано, до десяти - пошкоджено. У Марганці зачепило склад та цехи місцевої фабрики, перебито лінію електропередач.

У Червоногригорівській громаді теж є руйнація житлових будинків.

В Криворізькому районі під удар потрапила Зеленодольська громада. Там вкотре поцілили по дачному масиву та промислових об’єктах.

Високоточною авіаційною ракетою класу «повітря-поверхня» Х-59, випущеною з Су-35 ворог прицільно знищив чергову громадську вбиральню на околиці Нововоронцовки.

А ось вогневі завдання наших ракетно-артилерійських підрозділів реалізовано влучанням по трьох пунктах управління в Херсоні та Дар’ївці, зокрема й 35-ої рашистської армії в Новій Каховці.

Також уражено склади боєприпасів в Любимівці та Херсоні.

Підтверджені втрати ворога складають 11 рашистів, 3 одиниці авто-бронетехніки та самохідну гаубицю «Мста-С».

Міст та переправа через річку Інгулець перебувають під нашим вогневим контролем, уражені і не функціонують.

Корабельне угруповання ворожого флоту без змін складу, задач та загроз, що несе на своїх бортах продовжує маневрувати поблизу узбережжя Криму.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW