Юні закарпатки зібрали кошти на допомогу воїнам 128-ї бригади продаючи власноруч виготовлені прикраси



На одному із благодійних заходів, де діти малювали листівки воїнам 128-ої бригади, до ювенальних поліцейських підійшла дівчинка Поліна та розповіла, що разом зі своєю подругою Катрусею виготовила прикраси, продавала їх та назбирала коштів на допомогу закарпатським військовим. Дитина наголосила, що впевнена в тому, що найкраще із закупівлею допомоги для наших воїнів їм допоможе саме поліція.

Правоохоронці одразу ж відгукнулися на таку пропозицію і спільно з благодійним фондом «Щастя в долонях Закарпаття» та батьками юних волонтерок допомогли діткам. Одразу ж вирішили, як найкраще зрозуміти благодійність, і повністю організувати процес закупівлі та відправки допомоги.

Форму для військових діти закупили на Ужгородській швейній фабриці. Працівники цієї установи також пожертвували кілька комплектів одягу для військових, щоб підтримати старання дітей. У військовому магазині дітям на додачу до закуплених товарів подарували балаклави.

Всі зібрані речі дівчатка спакували разом з волонтерами благодійного фонду, там же вони отримали нагоду поспілкуватися з двома військовими 128-ої бригади, які зараз перебувають в Ужгороді. Після цього посилка, в яку діти ще наклали солодощів для захисників України, відправилася у зону ведення бойових дій.

«Ми завжди підтримаємо гарні ідеї наших діток. Я цих дівчаток знаю давно і впевнена, що їх ініціатива покаже іншим, що можна бути справді корисним, показувати, що ти щиро любиш Україну, навіть будучи дитиною. Я щиро рада, що нам пощастило працювати в тому числі й з настільки хорошими дітками», – наголосила співробітниця ювенальної превенції Ужгородського районного управління поліції Юліанна Кирлик.

Директор благодійного фонду «Щастя в долонях Закарпаття» Тетяна Кузан відзначила: «Мені надзвичайно тепло на серці бачити, якими хорошими та добрими ростуть сучасні діти. Україна виховує покоління, яке значно краще за наше».

Самі дівчатка Поліна та Катруся розповідають, що коли збирали кошти під час своїх літніх канікул, іноді забували, що потрібно приходити додому навіть щось з’їсти, настільки мріяли зробити бодай щось хороше для воїнів, які щодня боронять наші домівки.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW