По Криворізькому району рашисти гатили РСЗВ. Поцілили по дачному масиву та промисловому сектору Зеленодольської громади



Обстановка в операційній зоні на Південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони без зміни складу та положень підрозділів. Міцність наших позицій ворог намагається випробовувати авіаційними ударами вздовж лінії бойового зіткнення. А тилові райони з мирним населенням прагне тримати в страху через постійні обстріли.

Про оперативну обстановку на півдні України станом на 11:00 27 серпня повідомляє ОК "Південь".

Протягом ночі артилерією ворога обстріляно Нікопольський, Криворізький та Миколаївський райони.

На Нікопольщині важкою артилерією понівечено з десяток приватних будинків, об’єкти соціальної інфраструктури, лінії електропередач. Люди не постраждали.

По Криворізькому району рашисти били реактивними системами залпового вогню. Поцілили по дачному масиву та промисловому сектору Зеленодольської громади. Без постраждалих.

В Миколаївському районі вирували «Урагани» і «Град», пошкоджено будівлю однієї з сільських шкіл, є влучання по відкритій приміській місцевості. Постраждалих немає.

Виконуючи вогневі завдання, наші ракетно-артилерійські підрозділи поцілили по контрольно-спостережним пунктам батальйонних тактичних груп 83 та 11 десантно-штурмового полку в Нововознесенському та Дудчанах.

Зафіксовано ліквідацію 11 рашистів, переносного зенітно-ракетного комплексу та кількох одиниць броньованої техніки.

В Чорному морі продовжує маневрувати корабельне угруповання ворожого флоту в кількості 12 одиниць, укриваючись від шторму й імовірного ураження поблизу кримського узбережжя. 2 надводних і 2 підводних ракетоносії напоготові до застосування 24 ракет типу «Калібр».

На Одещині триває результативна контрдиверсійна робота. Національна поліція повідомила про підозру в колабораційній діяльності прихильнику «русского міра». Літній чоловік в соцмережах активно поширював контент, у якому підтримував злочинні рішення і дії рф, її збройних сил щодо України. Чоловік заперечував здійснення збройної агресії проти своєї держави, підтримував окупацію та ганьбив людей, які виступали проти країни-агресорки. 

Службою безпеки України викрито ще одного антиукраїнського інтернет-агітатора, який публічно виправдовував збройну агресію рф, розпалював ворожнечу на національному підґрунті. Після початку повномасштабного вторгнення мешканець Ізмаїлу почав активно розповсюджувати деструктивний контент в соцмережах, в тому числі у заборонених в Україні.

У пропагандиста правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні термінали із доказами його протиправної діяльності. Триває досудове розслідування.

Загроза ракетних ударів та дистанційних артилерійських обстрілів в регіонах, наближених до зони безпосередніх бойових дій та на окупованих територіях, залишається вкрай високою.

Пильнуйте і будьте обережні, дотримуйтесь заходів безпеки, на сигнали тривог реагуйте оперативно і правильно.

Не наближайтеся до підозрілих предметів, це може бути небезпечно. Інформуйте про них компетентні органи, убезпечте себе і оточуючих.

Деструктивну діяльність колаборантів «руського миру» не лишайте без уваги. Використовуйте чат-боти правоохоронних структур для повідомлення про їх активність.

Свідомо і відповідально крокуємо до Перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW