У Кривому Розі виставили на аукціон комунальну власність - приміщення на 4 Зарічному



В Покровському районі виставили на аукціон нежитлове приміщення, вбудоване у 1 поверх житлового будинку площею 60,20 кв.м на мкр. 4-й Зарічний. Стартова ціна оренди за місяць - 2 309.81 грн. 

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на сайт "Прозоро.Продажі". 

Управління комунальної власності міста виставило на аукціон нежитлове приміщення, вбудоване у 1 поверх житлового будинку площею 60,20 кв.м на мкр.4-й Зарічний,8.

Технічний стан приміщення задовільний. В наявності – опалення, водопостачання та водовідведення, електропостачання, послуги за потреби підключаються орендарем самостійно. Вказаний об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини.

Рішення про намір передачі в оренду приміщення на аукціоні було прийнято Управлінням комунальної власності міста, враховуючи звернення потенційного орендаря - ГО "Криворізьке міське громадське товариство по захисту прав дітей-інвалідів з дитинства "Веселка". 

Приміщення планують здати в оренду на 5 років. 

Стартова орендна плата - 2 309.81 грн. 

Кінцевий строк подання цінових пропозицій - 20:00 31 серпня. Дата проведення аукціону - 12:05 1 вересня. 

Читайте також: У Кривому Розі планують здати в оренду комунальну власність - нежитлове приміщення, - ФОТО

У Кривому Розі виставили на аукціон комунальну власність - приміщення на 4 Зарічному, фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

У Кривому Розі виставили на аукціон комунальну власність - приміщення на 4 Зарічному, фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW