Найгірші батьки: астрологи назвали два знаки Зодіаку, які отруюють життя дітей



Матері та батьки далеко не завжди є опорою та підтримкою для своїх дітей. Астрологи назвали два знаки Зодіаку, представники яких – найгірші вихователі. Вони буквально отруюють життя своїм дітям.

Найгірші батьки: астрологи назвали два знаки Зодіаку, які отруюють життя дітей - today.ua

Найгірші батьки: астрологи назвали два знаки Зодіаку, які отруюють життя дітей - today.ua

Експерти із зірок відзначили негативні риси людей, які народилися під знаками Терезів та Раків. Вони впливають на своїх дітей протилежно – одні тиснуть на гіперопікою, а інші – ігнорують.

Терези

Люди, народжені під знаком Терезів, можуть здаватися ідеальними батьками. Однак насправді вони зовсім не турбуються про дітей та не дбають належним чином. Такі батьки байдуже ставляться до спадкоємців, а деякі – виявляють відверту грубість.

Терезам потрібно навчитися чути і слухати своїх синів і дочок, приймати їхні недоліки. Астрологи закликали горе-батьків не піднімати рук на своїх дітей.

Раки

Раки завжди намагаються всіх і всіх контролювати. Вони, як правило, обмежуються народженням однієї дитини, яку ставлять на п'єдестал. Однак надмірна опіка – ще гірша, ніж її повна відсутність. Дитина може страждати від того, що її особисті межі постійно порушують.

Раки втручаються і у відносини дітей із протилежною статтю. Їм треба вчитися давати нащадкам свободу дій - вони обов'язково це оцінять.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW