"Вільні. Незламні. Непереможні": в Одесі відбулося спецпогашення нового поштового блоку, - ФОТО



До 31-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила поштовий блок "ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ", до якого увійшла марка з українським воїном та 6 ілюстрацій, які показують останні 6 місяців повномаштабної війни. Сьогодні, 24 серпня, спеціальне погашення в Одесі провели Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко та директор Одеської дирекції "Укрпошти" Сергій Дрозд. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Автор поштового блоку – молодий український дизайнер з Краматорська Антон Хрупін.

«Блок виконано у графічному стилі. Центральний об’єкт блоку – поштова марка з образом українського захисника, який уособлює мужність і незламність українського воїнства в боротьбі за незалежність своєї країни. Поштова марка оформлена в кольорах національного прапору України. Полігональний стиль, у якому виконані ілюстрації, додає поштовому блоку сучасного вигляду і використовується на поштовій продукції Укрпошти вперше. Ілюстрації блоку виконані у вигляді чорно-білої хроніки з окремими кольоровими акцентами», - розповів директор Одеської дирекції "Укрпошти" Сергій Дрозд.

Тираж поштового блоку – 1 мільйон примірників. Номінальна вартість блоку – 60 гривень.

До блоку також випущено конверти «Перший день» і немарковані художні конверти. Придбати поштовий блок та конверти можна починаючи з 24 серпня у міських відділеннях "Укрпошти" по всій країні, а також на офіційному онлайн-магазині "Укрпошти".

Крім того, новий поштовий випуск традиційно продаватиметься на офіційних онлайн-магазинах "Укрпошти" на маркетплейсах. Також онлайн можна замовити набори з погашенням штемпелем Перший день.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW