"Страшна гроза наближається на цілі регіони, осінній холод накриє Україну": синоптики попередили про зміну погоди



Синоптики попереджають українців про те, що наближається осінь, і хоч початок вересня буде теплим, однак невдовзі почнуться тривалі та холодні, осінні грози та затяжні дощі.

Як інформують "Новини. Лайф", вересень обіцяє бути відносно теплим для мешканців більшості регіонів України. На початок місяця прогнозують по-справжньому літню погоду. Проте не обійдеться без опадів. Синоптики обіцяють затяжні дощі в середині та під кінець місяця.

Погода у Києві

Столиця радуватиме мешканців теплою погодою майже весь вересень. Температура до 20-го числа триматиметься в межах 20 градусів. Після — поступово опускатиметься, аж до 10 градусів під кінець місяця.

Подекуди дощитиме. Синоптики обіцяють невеликі опади 7-11 вересня, 22-24 вересня та з 26 вересня й аж до жовтня.

Південний регіон

В Одеській, Херсонській та інших південних областях, а також в Криму вересень також обіцяє бути теплим.

Синоптики прогнозують, що з 1 по 7 вересня температура повітря не опускатиметься нижче 23 градусів тепла.

8-10 вересня очікуються затяжні дощі, температура повітря опуститься до 16-19 градусів тепла. Але вже з 11 вересня знов потеплішає до 21-22 градусів.

На кінець вересня на півдні України прогнозують дощі та температуру повітря у межах 12-17 градусів тепла.

Північний регіон

У Чернігівській, Житомирській та Сумській областях у вересні також буде тепло. Початок місяця обіцяє температуру повітря в межах 19-23 градусів та сонячну погоду.

З 7 по 11 вересня у регіоні йтимуть дощі, температура повітря впаде до 13 градусів тепла лише 9 вересня, але потім знову підніметься до 17-20 градусів.

Під кінець вересня у північних областях знову підуть дощі, зокрема з 22 по 30 вересня. Температура повітря триматиметься в межах 7-15 градусів тепла.

Західний регіон

Західні області, зокрема Львівську, Тернопільську, Рівненську та інші у вересні накриють дощі, які триватимуть ледь не весь місяць.

Сонячну погоду у регіоні прогнозують лише на декілька днів у періоди 2-4 вересня, 11-13 вересня та 19-20 вересня.

Температура повітря у західних областях поступово буде падати. Якщо на початку вересня синоптики прогнозують 23-28 градусів тепла, то вже всередині й під кінець місяця стовпчики термометрів показуватимуть не більше 15-18 градусів. А в останніх числах — взагалі близько 6-9 градусів тепла.

Східний регіон

У Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Донецькій областях погода буде схожою на столичну. Прогнозують теплий та сонячний початок місяця — близько 23-29 градусів тепла. З 9 вересня очікується незначне похолодання до 13-16 градусів тепла та дощі. Проте така погода знову зміниться на ясну й теплу вже з 11 вересня.

До 21 вересня в областях прогнозують 19-22 градуси тепла, а під кінець місяця знову дощитиме, стовпчик термометра при цьому опуститься до 15, а згодом і до 9 градусів тепла.

Також підписуйтеся на наш Telegram-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW