На півдні ЗСУ знищили 2 склади з боєприпасами та 2 командні пункти ворога, - ОК "Південь"



Обстановка в операційній зоні на Південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Протягом ночі двічі атакував гелікоптерами наші позиції вздовж лінії зіткнення. Успіху не мав.

Про операвтину обстановку на півдні України станом на 12:00 23 серпня повідомляє ОК "Південь".

Реактивними системами залпового вогню "Град" обстріляний Марганець. Частково зруйновано кілька приватних будинків, пошкоджено водогін та газогін. Поранено 2 цивільні особи.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено склад з боєприпасами та командний пункт 247-го десантно-штурмового полку в Чорнобаївці, а також командний пункт 331 парашутно-десантного полку в Нововоскресенському і ще один склад з боєприпасами в Благодатному.

Разом з тим підтверджено втрати ворога в кількості 23 рашистів, одного танку Т-72 та легкого броньованого тягача. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

В Чорному морі напоготові чотири ракетоносія, споряджені 28  ракетами "Калібр", як зосереджене нагадування про тяжіння ворога до символізму і значущих дат.

"Незважаючи на посилення загроз, зберігайте емоційну рівновагу й зосередженість, дотримуйтесь правил та алгоритмів дій за сигналами тривог, не наражайте себе на небезпеку і не бентежте фейковими повідомленнями. Довіряйте силам оборони і достовірним джерелам інформації.

З державним прапором, як символом волі й незламності, йдемо до Перемоги!", - зазначається у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW