В Україні викрили військовослужбовців армії рф, які тероризували мешканців Київської області, – ФОТО



В Україні викрили військовослужбовців армії рф, які тероризували мешканців Бородянки та Макарова Київської області. Так, працівники ДБР повідомили про підозру двом військовослужбовцям 37-ї окремої гвардійської мотострілецької Донської Будапештської Червоного прапора ордена Червоної зірки бригади, 36-ї загальновійськової армії Східного військового округу зс рф (військова частина 69647 с. Кяхта, Бурятія).

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДБР.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте.

За даними ДБР, ці військові тероризували та знущалися із цивільного населення селищ Бородянка та Макарів Київської області на початку широкомасштабної військової агресії рф проти України. Окупанти не тільки використовували цивільне населення для прикриття “живим” щитом, а й застосовували проти нього тортури, жорстоке поводження та інші акти насильства.

Повідомлено про підозру ще двом військовим рф, які катували мешканців Київщини, ДБР

Повідомлено про підозру ще двом військовим рф, які катували мешканців Київщини, ДБР

Також вони вчиняли мародерство та неодноразово здійснювали обстріли житлових будинків та об’єктів цивільної інфраструктури вказаних населених пунктів.

Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років.

Ідентифікація інших військових злочинців армії рф та документування їхніх злочинів триває.

Ми раніше писали про те, що контррозвідка Служби безпеки України затримала агентів РФ, які намагалися влаштуватися до підрозділів Збройних сил, а також катували підлітка. Обидва зрадники – мешканці Вишгородського району Київської області.

Окрім того, розповідали, що правоохоронці у Києві у березні затримали чергового прихильника «руського міра» та шанувальника путіна. Крім того, виявилось, що за місцем проживаннячоловік зберігав боєприпаси. Тепер йому загрожує до 7 років тюрми.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW