У Львові діти зхисників отримали матеріальну допомогу



Майже 300 дітей захисників отримали матеріальну допомогу від міста. 

Цьогоріч 288 дітей захисників України отримали разову грошову допомогу на оздоровлення. Загальна сума вплат складала 1,3 мільйони гривень. Прийом заявок на такі виплати триватиме до 29 вересня. Документи приймають у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вулиці Пекарській, 41.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Так, матеріальну допомогу можуть отримаьти діти учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні.

Одноразову матеріальну допомогу надають дітям, віком до 18 років, у таких розмірах:

– дітям осіб, які брали безпосередню участь в АТО/ООС та загинули (пропали безвісти) або померли, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні – 6000 грн на кожну дитину.

– дітям з інвалідністю учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності – 7000 грн на кожну дитину.

– дітям осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності, зокрема:

* осіб з інвалідністю внаслідок війни 1-2 групи – 4000 грн на кожну дитину.

* осіб з інвалідністю внаслідок війни 3 групи – 3000 грн на кожну дитину.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги, один з батьків дитини або уповноважений представник (опікун) подає до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій заяву за встановленою формою. 

 Читайте також: На Львівщині 23 та 24 серпня посилять патрулювання вулиць



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW