Протягом доби рашисти обстрілювали Миколаївщину: ряд населених пунктів Баштанщини зазнав ворожих атак



Минулої доби російські окупанти знову обстрілювати Миколаївську область. 

Як повідомляє Миколаївська облдержадміністрація, 22 серпня ракетою повітряного базування Х-31 атаковано Миколаївщину. Ракету, спрямовану в район Коблевого, збито силами протиповітряної оборони над морем. Втрат і руйнувань немає.

У Баштанському районі вчора, 22 серпня, з 19:00 до півночі, були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих немає.

Тривають обстріли Широківської громади. Так, 22 серпня, орієнтовно з 12:00 до 13:00, обстрілів зазнало село Червона Долина. Пошкоджені чотири житлових будинки. Постраждалих немає.

Також 23 серпня, орієнтовно о 01:00 та 03:00 були обстріли біля селпа Широке. Близько 05:30 були обстріли за межами сіл Поляна, Червона Долина, Широке. Постраждалих немає

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Так, вночі, 23 серпня, о 02:08 були обстріли смт Березнегувате. Через потрапляння боєприпасів та їх уламків відбулося займання сіна.

В облдержадміністрації зазначили, що інформація щодо наслідків бойових дій у Миколаївському районі не надходила. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW