За сім днів у Сумах зареєстрували 235 нових випадків COVID-19



Головний спеціаліст управління охорони здоров'я НаталіяКІПЕНКО під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ доповіла про роботу галузі за минулий тиждень.

Посадовець повідомила, що галузь продовжувала працювати в режимі підвищеної готовності. На стаціонарному лікуванні перебували 1303 осіб, серед яких 169 дітей. Лікарні мали все необхідне для надання медичної допомоги цим хворим.

Щодо ситуації з COVID-19, то, за словами Наталії Кіпенко, спостерігається тенденція до погіршення. Протягом минулого тижня зафіксовано збільшення кількості захворілих на коронавірусну інфекцію. За сім днів зареєстрували 235 нових випадків хвороби.

У стаціонарах закладів охорони здоров’я громади від цієї недуги наразі лікуються 32 дорослих (26 потребують кисневої терапії, п’ятеро – потрапили до відділення інтенсивної терапії) та четверо дітей (один малюк – у реанімаційному відділенні).

У КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» проходять лікування 13 сумчан (10 потребують кисневої терапії, один хворий перебуває в реанімації).

Очільник громади Олександр Лисенко акцентував увагу на посиленні роботи щодо вакцинації населення, адже, за словами посадовців управління охорони здоров’я, у стаціонарах немає жодного щепленого пацієнта. Саме тому важливо вживати всі превентивні методи, аби не захворіти.

Нагадуємо, Кабінет міністрів України подовжив режим надзвичайної ситуації і карантин в Україні до 31 грудня 2022 року.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW