Вночі ворог обстріляв три райони Дніпропетровської області - поліція фіксує злочини російських військових, - ФОТО



Вночі ворог обстріляв три райони Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілів постраждали люди, є пошкодження та руйнування будівель. На місцях влучань працюють вибухотехніки та правоохоронці. Поліція проводить огляд  місць влучань, фіксує наслідки обстрілів та документує чергові злочини рф проти мирного населення.

Про це повідомляє ГУ НП у Дніпропетровській області.

Так, в ніч на 22 серпня, російські війська чотири рази накрили вогнем із ствольної артилерії та РСЗВ місто Нікополь. Постраждали люди. Пошкоджень зазнали адміністративна будівля, дитячий садок, два ринки, магазини, аптеки, багатоповерхівки та понад 50 приватних будинків два з яких зруйновані. Були зруйновані господарські споруди, гаражі, автомобілі, газопровід та лінії електропередач. Остаточна інформація щодо руйнувань, пошкоджень та постраждалих уточнюється. За цим фактом російської агресії проти мирного населення Нікопольського району правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. 

Окупанти поцілили у Синельниківський район Дніпропетровщини. Зруйновані будівлі  та сільськогосподарське підприємство. Інформація щодо постраждалих встановлюється.

Також вночі ворог вкотре обстріляв Зеленодольську громаду Криворізького району з «Ураганів». На щастя, обійшлося без постраждалих та руйнувань.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW