На Кам’янеччині у браконьєрів, які вполювали косулю, суд конфіскував авто



Браконьєрство у НПП "Подільскі Товтри" – засуджено двох місцевих мешканців, у них конфісковано знаряддя полювання та автомобіль.

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав двох горе-мисливців винними у незаконному полюванні на об’єкті природно-заповідного фонду, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та з використанням транспортного засобу (ч. 2 ст. 248 КК України). Групу браконьєрів викрили у березні минулого року.

Тоді працівники поліції виявили у салоні автомобіля тушу Європейської косулі, а також засоби та знаряддя для полювання. Серед вилученого – ножі, дороговартісні рушниці з електронним прицілом, патрони та гільзи до них, металевий капкан, тепловізійний монокуляр та інше мисливське спорядження.

У суді прокурори довели, що зловмисники полювали на території НПП "Подільські Товтри". Повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

Вироком Чемеровецького районного суду викритих осіб засуджено до 5 років обмеження волі із звільненням від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю 2 роки. Також в дохід держави вилучено автомобіль "DaewooMatiz" та мисливське знаряддя, які використовувались у злочинній діяльності.

На Кам’янеччині у браконьєрів, які вполювали косулю, суд конфіскував авто, фото-1, Фото: Інтернет-джерела

Фото: Інтернет-джерела

Читайте також:"У Кам’янці-Подільському можливі перебої у водопостачанні".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW