Про що сьогодні говорять оголошення Слов’янська



Проблеми міста можна побачити на оголошеннях.

Ми вже забули, яким він був, мирний час? Як зазвичай проходили наші дні, про що ми думали, про що переживали. Ми живемо у стані великої війни вже майже 6 місяців. Навколо теж все змінилось, все перелаштувалось під військовий час.

Ми вирішили зазирнути в оголошення Слов’янська, адже у всі часи через них можна було зрозуміти, як живе місто. Для аналізу ситуації ми переглянули декілька сервісів з оголошеннями, зокрема і соцмережі.

Так, сьогодні мешканцям Слов’янська в оголошеннях пропонують купити дрова, вугілля, а також пелети для опалення помешкань, обігрівачі, буржуйки, генератори. Вочевидь, тема опалювального сезону зараз турбує містян, адже схожі оголошення про пошук засобів опалення ми бачили і від мешканців міста у соцмережах. Також актуальні оголошення про вантажні перевезення, квартирні переїзди, послуги з доставки автомобіля.

Мешканці Слов’янська пропонують купили у них побутову техніку, одяг і взуття, колекційні речі, товари власного виробництва (хендмейд), продуктові товари. Мешканці міста пропонують купити овочі з города, виноград, свіжу свинину.

Через сервіс оголошень у Слов’янську продають ліки, ми навіть зустріли пропозицію купили аптечні меблі.

Зустрічаються оголошення з пошуку робітників, зокрема на керамічне виробництво, а також з пошуку роботи у Слов’янську. Свої послуги також пропонують слов’янці: забити вікна, злити систему опалення.

Читайте також: 

  • У Слов’янську триває видача гуманітарної допомоги від «СпівДії»
  • Куди жителі Слов'янської громади можуть евакуюватися - напрямки
  • Вадим Лях щодо заготівлі дров: "Не треба “ловитися” на привабливі пропозиції щодо доставки"

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW