На Золотоніщині чоловік стріляв у сусіда та матір



Чоловік помер у кареті швидкої. Жінку госпіталізували до лікарні. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Черкаській області.

Ситуація сталася 16 серпня у селі Жовнине Золотоніського району. В обідню пору до поліції Чорнобаївщини надійшло повідомлення про те, що 57-річний місцевий житель з мисливської рушниці поранив чоловіка та жінку. На місце події негайно прибули спецпризначенці КОРД, слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області та працівники Золотоніського районного відділу поліції. Правопорушника затримали одразу у процесуальному порядку, відповідно ст. 208 КПК України.

За результатами проведених першопочаткових слідчих дій та огляду місця події поліцейські встановили, що стрілянині передував конфлікт між затриманим і його сусідом, які до цього вживали алкоголь.

Розібратися у конфлікті чоловік вирішив за допомогою зброї та здійснив постріл у груди 37-річному сусіду. Пенсіонерка, яка стала свідком події, намагалася втихомирити чоловіків, та і вона отримала поранення у плече.

75-річну жінку госпіталізували до лікарні. Поранений чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Причетного до скоєного злочину зловмисника доставили до відділу поліції для надання пояснень по суті та помістили під варту до ізолятора тимчасового тримання. Йому мають обрати запобіжний захід. Затриманий свою вину визнає та каже, що шкодує про вчинок.

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури зловмиснику повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), п. 1 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство двох осіб) та за ч. 1 ст. 115 (Вбивство) КК України.

Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Слідство триває.

Джерело: Прочерк



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW