У Львові на Сихові планують облаштувати додаткове укриття для жителів



Облаштувати укриття для жителів планують на проспекті Червоної Калини.

19 серпня виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення щодо облаштування укриття у Сихівському районі Львові та забезпечити функціонування тимчасової автостоянки. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Мова про дві суміжні ділянки загальною площею 1,1 га на проспекті Червоної Калини. Їх виконавчий комітет вирішив визначити такими, що придатні для облаштування укриття , яке може використовуватись для захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру та у воєнний час.

"Район сихівських панельок дуже потребує великого якісного укриття для мешканців. Сьогодні виконком визначив під цю потребу дві ділянки. Їхнє розташування чудово пасує для такої мети – у разі небезпеки львів’янам буде зручно дістатись до укриття.

Зараз на цій території працює місце для паркування. Департамент містобудування має напрацювати концепцію, як облаштувати якісне укриття і при цьому зберегти майданчик для паркування автівок", - розповів заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: Була загроза ракетного удару з Чорного моря вночі 18 серпня: як минула доба на Львівщині

Фото на головній: Романа Балука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW