На Миколаївщині поліцейські розшукали впродовж декількох годин зниклих підлітків, - ФОТО



У Баштанському районі на Миколаївщині поліцейські розшукали впродовж декількох годин никлих неповнолітніх, які близько 12 кілометрів подолали хлопець із дівчиною через непорозуміння із батьками.

Як повідомляють у Нацполіції, 17 серпня, вранці до відділу поліції № 1 Баштанського районного відділу звернулась мешканка смт Казанка з повідомленням про те, що зникла її 14-літня донька, де вона може перебувати жінка не знала. На розшук неповнолітньої одразу був залучений особовий склад  відділення поліції.

У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили, що дівчина пішла з дому разом зі своїм 16-річним знайомим. З’ясувалось, що батьки дівчини були проти їхнього спілкування. Упродовж декількох годин пошуків поліцейські знайшли підлітків на автодорозі «Миколаїв – Дніпро», коли ті йшли пішки у напрямку Кривого Рогу.

Обох втікачів правоохоронці доставили до відділення поліції для з’ясування усіх обставин події. Наразі поліцейські проводять із ними та їхніми батьками превентивну роботу.

Фото - Нацполіція

Фото - Нацполіція



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW