Від шкарпеток та виделок до м'ясорубки і велотренажера. ТОП-10 незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові, - ФОТО



Десять незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові.

З початком повномасштабної війни Харків зіштовхнувся з новою для себе проблемою - мародерством. Внаслідок постійних російських обстрілів багато будівель, в тому числі магазинів, кіосків, аптек і так далі, було пошкоджено, а досить велика кількість жителів виїхала з міста, залишивши свої домівки без нагляду. Все це призвело до активізації любителів "легкої наживи", що вирішили скористатися важкою ситуацією у місті. Однак деякі крадіжки мародерів вражали навіть досвідчених правоохоронців, які їх ловили по всьому Харкову.

Редакція сайту 057 розповідає про десять незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові.

Велотренажер

Від шкарпеток та виделок до м'ясорубки і велотренажера. ТОП-10 незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові, - ФОТО, фото-1

18 березня чоловік вкрав велотренажер і спортивний інвентар з фітнес-клубу у Московському районі. Потім мародер почав складати усе викрадене майно в свій автомобіль, але не встиг втекти від правоохоронців.

Гирі та гантелі

Від шкарпеток та виделок до м'ясорубки і велотренажера. ТОП-10 незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові, - ФОТО, фото-2

19 березня двоє раніше судимих громадян Азербайджану віком 50 та 36 років проникли до пошкодженого обстрілами торгівельного центру в Салтівському районі. Звідти мародери вкрали спортивний одяг на суму майже 20 тисяч гривень і спортивне знаряддя, в тому числі гирі та гантелі, вартістю 6 тисяч гривень. Вкрадене майно вони завантажили в машину, на якій і приїхали до ТЦ. Однак крадії не встигли втекти, оскільки їх затримали працівники поліції.

Дублянки

21 березня двоє чоловіків, один з яким має судимість, проникли до торгівельного павільйону ринку у Київському районі. Звідти мародери вкрали дві дублянки. Однак любителів "легкої наживи" затримали поліцейські.

Стартові пакети

21 березня 25-річний чоловік проник до приміщення торгівельного кіоску у Слобідському районі. Звідти мародер намагався вкрасти тютюнові вироби, продукти, стартові пакети операторів мобільного зв’язку та інші товари. Однак крадіжка не вдалась, оскільки його затримали правоохоронці.

Перукарське приладдя

Від шкарпеток та виделок до м'ясорубки і велотренажера. ТОП-10 незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові, - ФОТО, фото-8

24 березня двоє чоловіків проникли до перукарні у Новобаварському районі. Звідти мародери вкрали перукарське приладдя. Їх затримали працівники поліції.

М'ясорубка

Від шкарпеток та виделок до м'ясорубки і велотренажера. ТОП-10 незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові, - ФОТО, фото-9

27 березня 45-річний чоловік увійшов до напівзруйнованого кафе у Московському районі. Звідти мародер вкрав електричну промислову м’ясорубку вартістю близько 15 тисяч гривень. Його дії припинили правоохоронці.

Шкарпетки

30 березня двоє чоловіків 50 та 42 років проникли до торгівельного павільйону ринку у Київському районі. Звідти мародери вкрали чоловічий одяг, в тому числі шкарпетки, і втекли. Їх затримали поліцейські.

Виделки

31 березня двоє чоловіків 24 та 26 років проникли до магазину на ринку у Київському районі. Там мародери вкрали побутові речі, в тому числі виделки, і втекли. Але у подальшому їх затримали працівники поліції.

Миючі засоби

1 квітня 49-річний чоловік проник до магазину у Київському районі. Звідти мародер викрав наявний товар - навушники, гаманці, миючі засоби, продукти і так далі. Його затримали правоохоронці.

Кавомашина

Від шкарпеток та виделок до м'ясорубки і велотренажера. ТОП-10 незвичайних крадіжок мародерів за час війни у Харкові, - ФОТО, фото-18

7 квітня 46-річний та 35-річний чоловіки проникли до торгівельного кіоску у Московському районі. Звідти мародери вкрали кавомашину вартістю понад 10 тисяч гривень. Проте крадіжка не вдалась, оскільки неподалік від кіоску їх з викраденим майном затримали працівники поліції.

Нагадаємо, що редакція сайту 057 розповідала про найдорожчу російську військову техніку, знищену бійцями ЗСУ на Харківщині. Детальніше про це читайте тут.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW