У Миколаївській області щоденно працює 70 бригад екстреної медичної допомоги



У Миколаївській області щоденно працює 70 бригад екстреної медичної допомоги, за день бригади відпрацьовують 250 - 300 викликів, причому кількість цивільних викликів знизилася після початку війни вдвічі.

Про це сайту 512.ua розповів головний лікар Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Самойлов.

- На Миколаївщині знаходиться 38 пунктів базування, станцій або відділень екстреної медичної допомоги. Ще до війни ми створювали запаси на 3-6 місяців наперед, серед яких ліки, інструменти і тд. Зараз по лікам у нас потреб немає. Нам неодноразово надавали гуманатірну допомогу, у вигляді машин, медичних засобів й тд. 7 машин, що на початку війни постраждали внаслідок ракетних ударів, вже на ходу, а потім отримали ще від профільного міністерства вдвічі більше автомобілів класу “В” та “С”. Бригади, що знаходяться ближче до лінії зіткнення, забезпечені 100%. Сподіваюсь, що тих запасів, що ми маємо вистачить, якщо звісно не буде непередбачуваних наслідків, - повідомив Самойлов.

НРВУ

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW