Окупанти вчинили масований обстріл цивільних кварталів Харкова



 Цієї ночі Харків пережив один з наймасивніших обстрілів за останній час, близько 22:30 Росія вдарила з реактивних систем залпового вогню по п'яти із дев'яти районів Харкова. Такого радіусу удару ракетами по місту не було давно.

Ворог поцілив у житлові будинки і дорожнє покриття, близько 2:30 було зафіксовано одразу сім пусків ракет з Бєлгорода, удари прийшлися по Шевченківському, Київському, Салтівському, Індустріальному та Холодногірському районах міста Харків.

Окупанти вчинили масований обстріл цивільних кварталів Харкова, фото-1

Основна маса ракет влучила по відкритих територіях і не викликала пожеж, будівлі пошкоджені осколками та вибуховою хвилею, частково зруйноване дорожнє покриття, постраждалих немає.

Окупанти вчинили масований обстріл цивільних кварталів Харкова, фото-2

Крім цього, минулої доби ворог продовжував обстріли цивільних об'єктів Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів області, зруйновані приватні житлові будинки, господарчі споруди, одна з ракет влучила у землю біля наукового вуглехімічного інституту, у житлових будинках поруч вибило вікна.

Раніше, 15 серпня вранці, окупанти обстріляли житловий масив у Салтівському районі Харкова некерованими реактивними снарядами з «градів» та «ураганів», в результаті чого травми отримали семеро мешканців міста.

За даними екстреної медичної допомоги, від обстрілів постраждали девʼять людей у Харкові, одна особа, на жаль, від отриманих поранень померла.

Разом з цим, на лінії зіткнення тривають бойові дії, «рашисти» обстрілюють наші позиції зі ствольної та реактивної артилерії, ЗСУ відповідають вогнем та завдають ворогу втрат у живій силі і техніці, російські війська спробували прорвати оборону на напрямку Козача Лопань – Уди, однак були відкинуті.

Харків тримається та залишається незламним українськім містом мужності.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW