На Черкащині поліцейські застосували зброю, щоб зупинити нетверезого водія-втікача



Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

Інцидент стався ввечері 9 серпня. Патрульні отримали повідомлення про те, що в селі Городецьке Уманського району водій автомобіля ВАЗ створив аварійну ситуацію та перебуває за кермом у нетверезому стані.

Правоохоронці виявили вказаний транспортний засіб, однак на законну вимогу водій не зупинився і почав тікати, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Щоб уникнути трагедії на дорозі, поліцейські на службовому авто почали переслідувати порушника, проте водій не реагував і продовжив тікати на великій швидкості.

Наздогнавши порушника, поліцейські заблокували рух і зупинили автомобіль. Тоді керманич знову рушив та намагався здійснити наїзд на поліцейського.

Для зупинки транспортного засобу правоохоронці відкрили попереджувальні постріли.

Зловмисника в стані алкогольного сп’яніння затримали. Порушником виявився 45-річний уманчанин. Як показав прилад “Драгер”, вміст алкоголю в його крові становив 2,41 проміле. Це – у 12 разів більше норми.

За фактом опору працівникам поліції правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 342 КК України. Порушнику оголосили про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як писав “18000”, у Черкасах через ДТП ледь не постраждала жінка-пішохід із дитиною.

Джерело: Вісімнадцять три нулі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW