На Одещині у матері-алкоголички забрали дитину, яка потребувала лікування, - ФОТО



У Біляївці у жінки, що зловживала алкоголем, забрали хвору дитину. Дівчинка потребувала лікування опорно-рухового апарату, проте матері не було діла до цього. Вона не займалася донькою і не зверталася по допомогу до фахівців, втративши багато дорогоцінного часу.

Про це розповіли у пресслужбі поліції.

Дитину помітили на вулиці, коли вона пересувалася на карачках. З’ясувалося, що у дівчинки з народження були проблеми з тазовими кістками, їй цілком реально було допомогти, але мати, яка зловживає алкоголем, нікому не показувала доньку.

Загалом у жінки четверо дітей. Найстаршій вже 20 років, вона опікується 16-річною сестрою. Ще одна 12-річна дівчинка живе з бабусею.

Служба у справах дітей Біляївської ОТГ вилучила Мілану з сім’ї. Правоохоронці склали відносно матері дівчинки адміністративні матеріали за ч.1 ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нині вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Два тижні дитина перебувала в лікарні, потім її передали до патронатної родини. Нині вона в турботливих руках патронатних батьків, ювенальних поліцейських та соціальних працівників.

На Одещині у матері-алкоголички забрали дитину, яка потребувала лікування, - ФОТО, фото-3

Зараз Мілана готується до обстеження в дитячій обласній клінічній лікарні. Попереду довготривалі лікування та реабілітація. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW