Вони занадто любили фотографуватися: ЗСУ знищили штаб "вагнерівців"



Українські військові точним ударом HIMARS знищили штаб російських найманців з приватної військової компанії "вагнера" в окупованій Попасній Луганської області.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"ЗСУ знову вдало відпрацювали по ворожому штабу, на який навів один із представників ЗМІ рф. На цей раз вчора в Попасній, де влучним ударом розбито штаб ПрВК «вагнер». Кількість загиблих уточнюється", – сказав він.

Варто відзначити, що на одній з опублікованих пропагандистом фотографій видно людину, схожу на власника ПВК "вагнера" Євгена Пригожина, він же "кухар" путіна. росЗМІ пишуть, що він не виходить на зв'язок після удару ЗСУ. Також на одному з фото було видно табличку з адресою – Миронівська вулиця, 12.

Вони занадто любили фотографуватися: ЗСУ знищили штаб "вагнерівців", фото-1

Також Гайдай розповів, що на Луганщині минулої доби росіяни активніше застосовували штурмову та армійську авіацію – із повітря були обстріляні три населених пункти, випущено сім ракет. Упродовж ночі сім разів працювала ствольна артилерія ворога. Чотири рази росіяни обстрілювали міста і села з реактивних систем залпового вогню, шість – із мінометів. Здійснені чотири танкових наступи.

Голова ОВА зазначив, що окупанти все частіше намагаються провести розвідку переднього краю оборони ЗСУ. Однак, розвідгрупу росіян наші військові знешкодили та відбили вісім ворожих атак.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW