Війська рф обстріляли тимчасово окупований Енергодар, є поранені та загиблі



14 серпня 2022 року російські окупанти з 15:00 до 15:30 зробили щонайменше 6 пострілів по міста Енергодар. Війська рф обстріляли перший мікрорайон. Є загиблий та поранені. Рашисти цілилися в прогулянкову вуличку, де завжди багато людей. Також перший мікрорайон був обраний недарма — росіяни там не оселилися. Це тихий п'ятиповерховий мікрорайон у місті. Тактика стосовно Енергодару в них змінилася. Більше немає мети "подружиться. 

Про це повідомляє редакція. 

Мер міста Дмитро Орлов повідомив, що внаслідок обстрілу Енергодара, який було здійснено сьогодні з передмістя — району яхт-клубу (СОТ Волна), в першому мікрорайоні є постраждалі серед цивільного населення. 

Внаслідок обстрілів загинув працівник Запорізької АЕС, майстер цеху Марко Максим Петрович. 

Ще двоє енергодарців отримали поранення і наразі доправлені до спеціалізованої медико-санітарної частини Енергодару.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Зазначимо, що 13 серпня у ГУР повідомили про плани окупантів влаштувати провокації на Запорізькій АЕС під прапором України. Вона розташована поруч з Енергодаром, але їм здалося мало і тому вони влаштували ще атаку по цивільних. 

Від підписника одного із Telegram каналів стало відомо, що одразу після обстрілу мікрорайону Енергодара на місце подій почали збиратися місцеві. Там були люди, які говорили «це з боку Нікополя стріляли».

Імовірно, рашисти підкинули «немісцевих», щоб пустити антиукраїнський слух. Роки йдуть, а методи на росії не змінюється.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW