За добу на Херсонщині українські захисники знищили два ворожі склади з боєприпасами



Обстановка в операційній зоні південнобузького напряму залишається складною, але контрольованою. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу, надаючи перевагу дистанційним формам протидії – ракетно-артилерійським обстрілам і авіаційним ударам.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Відчайдушна спроба силами двох десантно-штурмових відділень провести штурмові дії в напрямку Лозового успіху на мала.

Ворогом нанесено п’ять авіаційних ударів по наших позиціях на лінії зіткнення. Без втрат.

Нашою армійською авіацією нанесено 2 удари по опорних пунктах ворога в Баштанському районі, а ракетно-артилерійськими підрозділами за результатами виконання вогневих завдань зменшено окупаційне військо на 15 рашистів, 1 танк Т-72 та ще 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки. В Музиківці та Новій Каховці знищено 2 склади ворожих боєприпасів.

Остаточні втрати ворога - дорозвідуються.

На Одещині ворог продовжує здійснювати розвідку і збір інформації як за допомогою агентурних мереж, так і використовуючи безпілотні літальні апарати. Один з таких небесних розвідників був знищений силами протиповітряної оборони під час спроби розвідування лінії узбережжя з моря. Влучним пострілом «Орлан-10» був з літального апарату модифікований в підводний.

В Чорному морі склад та положення ворожого корабельного угруповання не змінились. 2 надводних носії продовжують загрожувати всієї території України 16 високоточними ракетами типу “Калібр”. Також на бойовому чергуванні 1 вдк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW