Вуличне життя Житомира: очима місцевого фотографа, — ФОТОРЕПОРТАЖ



Пропонуємо віртуальну прогулянку Житомиром.

Цікавий ракурс світлин, атмосфера, шарм Житомира – все гармонійно переплелося у цих світлинах талановитого житомирського фотографа Тараса Орєшнікова.

Звісно ж, жодні світлини не замінять прогулянки на свіжому повітрі, просто неба. Але таким фоторепортажем вкотре покажемо красу Житомира. Атмосфера вулиць міста – просто неймовірна.

В складні часи, які ми всі зараз переживаємо через криваву, жорстоку, жахливу війну, яку країна-агресор Росія розгорнула в Україні, і яка триває вже майже пів року (враховуючи військові дії на сході з 2014, то вже 9-ий рік), мало речей, які можуть відволікти, порадувати око. Ми хочемо цими світлинами хоча б ненадовго, хоча б трішки покращити вам настрій.

Зараз головне, як ніколи, турбуватися та берегти себе й один одного. Ми вже побачили, які ми сильні. Житомир теж відчув на собі наслідки «вєлікага і магучєва русскава міра». Але вистоїмо, зможемо, переможемо. Головне – тримати стрій, продовжувати спротив на всіх фронтах, оскільки війна триває на всіх фронтах.

Повертаючись до фоторепортажу, зичимо всім приємного перегляду.

За світлини дякуємо Тарасу Орєшнікову. До речі, майте на увазі, що він відкритий для співпраці та чекає на цікаві замовлення/теми для світлин, фоторепортажів.

Фото: Тарас Орєшнікова



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW