Вночі на Снятинщині зіткнулися вантажівка на “легковик”: водій останнього загинув



Аварія за участі двох вантажівок та легковика трапилася вчора ввечері в селі Вовчківці, що у Снятинській громаді. У результаті аварії водій легкового автомобіля загинув на місці.

За попередньою інформацією, 31-річний мешканець Коломийщини, керуючи автомобілем «Volkswagen Jetta», виїхав на зустрічну смугу руху та зачепив тягач «Мercedes-Вenz», який рухався з причепом. Від удару легкову машину відкинуло, і він допустив ще одне зіткнення з вантажівкою «Volvo», яка рухалась позаду «Мercedes-Вenz».

В результаті аварії керманича легковика затиснуло в салоні. Рятувальники, що прибули на місце аварії, деблокували потерпілого з транспортного засобу, однак від отриманих травм він загинув на місці, повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель осіб) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW