Вночі росіяни обстріляли Дніпропетровщину. Загинули 13 людей



В ніч на 10 серпня росіяни обстріляли Дніпропетровщину. 

Ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада.

У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро - у лікарні, семеро з них важкі,- написав у своєму телеграм каналі очільник регіону Валентин Резніченко.

Трохи згодом він додав, що у лікарні Марганця померли ще двоє поранених під час нічного ворожого обстрілу. Таким чином на 9 годину ранку 10 серпня російська атака по Нікопольському району забрала життя 13 мирних людей. 11 поранені, 5 з них у тяжкому стані. 

У Марганці понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля  міськради та ще кілька адмінприміщень.  Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч марганчан без світла. Працюють аварійні бригади електриків.


У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок зруйнований ворожим снарядом. Крім того, постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується вдома. У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу. Нічного обстрілу зазнало і Запоріжжя. Дві ракети збило ППО.  Інші ворожі снаряди влучили у Кушугум. Одна жінка загинула. 

Мер Мелітополя Іван Федоров 9 серпня повідомив про вибухи в Кирилівці. Саме туди протягом місяця окупанти звозили свою військову техніку. 

"Сьогоднішній день виявився особливо "спекотним" не тільки в українському Криму, а й в українській Кирилівці. Бавовна для орків на узбережжі Азовського моря, куди рашисти ще місяць тому звозили свою військову техніку в надії, що там ЗСУ до неї не дістануть. Сподіваємось, все ж дістали", - зазначив він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW