У моргах Київської області залишаються неопізнані тіла: серед них є захисники "Азовсталі"



У морги Київської області у період з 15 червня по 27 липня доставили понад 270 тіл загиблих з різних областей України, в тому числі з території металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі.

Про це повідомляє Поліція Київської області.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

За даними правоохоронців, уже оглянули всі тіла, але більшу частину загиблих досі не вдалося ідентифікувати. Аби встановити особи загиблих, у слідчому управлінні поліції Київщини визначені слідчі, а також почав працювати спеціальний номер телефону для пошуку рідних.

Поліціянти просять тих, хто шукає рідних, відправити смс або повідомлення в Viber, WhatsApp чи Telegram на номер: +380 936 684 014.

Правоохоронці зазначають, що значною мірою спростить процес ідентифікації тіла фото, в тому числі особливих прикмет, татуювань, особистих речей.

У повідомленні необхідно вказати:

  • прізвище, ім'я по батькові та дату народження розшукуваної особи;
  • зріст, розмір взуття, розмір одягу;
  • наявність прикрас (обручки, ланцюжки, кулони, жетони, хрестики, годинники тощо);
  • татуювання (детальний опис і за можливості фото);
  • особливі прикмети зовнішності (великі щілини між зубами, вставні зуби, відсутність зубів, вставлені пластини в кістки, відсутність чи зрощені пальці на ногах або руках);
  • особисті речі та документи, які могли бути при особі (телефони, паспорт, водійське посвідчення та інше);
  • номер телефону, яким користувалась зникла особа;
  • номер телефону контактної особи.

Раніше ми також повідомляли про те, що на Київщині поблизу села Березівка, що на Житомирській трасі, правоохоронці знайшли ще одне тіло чоловіка, якого жорстоко вбили російські окупанти.

Крім того, писали, що в Києві правоохоронці затримали місцевого мешканця, який може бути причетний до шахрайства, скоєного у великих розмірах. Він пропонував людям організувати евакуацію з тимчасово окупованих територій України, але, отримавши гроші, зникав.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW