У Львові центр раннього втручання запрацював за новою адресою



Центр раннього втручання у Львові відтепер працює на вулиці Лемківській, 28.

Станом на 9 серпня у Львові Центр раннього втручання Другого медичного об’єднання відтепер працює на вулиці Лемківській, 28, який раніше діяв на вул. Мазепи, 25. Про це повідомили у пресслужби Львівської міськради. 

Тут з малюками до 3-х років працюють фахівці, які допомагають їм розвиватись, а також адаптуватись їм та їхнім батькам до життя в суспільстві. Зокрема, невролог, психолог, логопед, педіатр, фізичний терапевт, ерготерапевт, масажист.

За словами керівника центру раннього втручання, дитячого невролога Юрія Копилюка, вже більше 300 діток пройшли лікування і реабілітацію у центрі.

Тут батьків навчають, як виробляти у діток навики, що допоможуть інтегруватися в суспільство. Для кожної дитини розробляють індивідуальну програму реабілітації з елементами ігрової терапії.

До центру раннього втручання потрібно звертатися, коли дитина: не тримає голівку; не перевертається; невчасно сіла; не має опори; є затримка мовлення; має неспокійний сон; є тремор підборіддя чи нижньої губи.

Центр раннього втручання Другого медичного об’єднання Львова працює з 09:00 до 16:00  Лікування безкоштовне зі скеруванням на "медичну реабілітацію". Контакти: 068 16 43 236.

У Львові на вул. Лемківській, 28 запрацював центр раннього втручання
Фото: пресслужбі Львівської міськрадиУ Львові на вул. Лемківській, 28 запрацював центр раннього втручання
Фото: пресслужбі Львівської міськради

Читайте також: Львівські лікарі врятували жінку з Донеччини, яка 30 років не могла нормально їсти та пити

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW