Хай живуть у своєму світі: Зеленський закликав Захід закрити кордони для росіян



Країнам Заходу слід заборонити в’їзд громадянам Російської Федерації. Президент Володимир Зеленський вважає, що обмеження має стосуватися всіх росіян. Навіть так званих "хороших", які залишили державу-терористку через незгоду з політикою диктатора Володимира Путіна.

Таку думку Зеленський висловив в інтерв'ю The Washington Post.

За його словами, найважливіші санкції - це закриття кордонів. Оскільки, "росіяни відбирають чужу землю", а тому повинні "жити у своєму світі, поки не змінять свою філософію".

Президент наголосив, що не згодний з критиками, які виступають проти заборони в'їзду до західних країн для тих росіян, що виступають проти Кремля.

"Якими б не були росіяни... нехай їдуть до Росії. Тоді вони зрозуміють. Вони скажуть, що ця війна не має до них жодного стосунку і що все населення не може нести відповідальність, чи не так? Може", - наголосив Зеленський.

Глава держави зауважує: громадяни РФ обрали ту владу, яка у результаті розв'язала війну проти України, але навіть зараз вони не борються проти цього уряду і не чинять на нього тиску.

"Хіба ви не хочете цієї ізоляції? Ви кажете всьому світу, що він повинен жити за вашими правилами. Тоді йдіть і живіть там (у РФ – Ред.). Це єдиний спосіб вплинути на Путіна", – звернувся Зеленський до росіян.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW