Двом лікарням на Хмельниччині ВООЗ передала апарати штучної вентиляції легень



Зараз медзаклади на Хмельниччині надають допомогу не лише мешканцям краю, але й вимушеним переселенцям, що постраждали від російської агресії. Крім того, забезпечують лікування та реабілітацію поранених захисників. Лікарі кажуть, їм доводиться стикатися із надзвичайно складними травмами. Тож покращення технічного оснащення закладів є одним із першочергових завдань в сфері охорони здоров’я.

Нещодавно завдяки співпраці Хмельницької обласної військової адміністрації з регіональним представництвом Всесвітньої організації охорони здоров’я досягнуто домовленостей про надання двох апаратів штучної вентиляції легень. Днями, як повідомляють в ОВА, це обладнання доставлено на Хмельниччину.

“Відтепер ці апарати ШВЛ допомагатимуть лікарям ефективно рятувати важких пацієнтів відділень анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Шепетівської та Кам’янець-Подільської міської багатопрофільних лікарень”, – йдеться в повідомленні ОВА.

Також в адміністрації висловлюють вдячність ВООЗ за підтримку та допомогу у цей важкий для країни час зі сподіваннями на подальшу плідну співпрацю.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW