У Львові створили новий мурал, присвячений продовольчій безпеці під час війни, - ФОТО



Новий мурал у Львові створили у просторі міського садівництва та городництва "Розсадник" у парку "Залізна вода".

7 серпня у Львові у просторі міського садівництва та городництва "Розсадник" у парку "Залізна вода" створили новий мурал. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Курував процес художник Бенджамін Свотез, що приїхав підтримати Україну з США. До заходу долучилися як місцеві мешканці, так і внутрішньо переміщені особи. Тематика стінопису пов'язана із втратами України у секторі продовольчої безпеки, спричиненими масовими обстрілами та підпалами пшеничних полів окупантами. 

"Безперечно, ми хочемо привернути увагу до проблеми, але основна наша мета – дати надію. У муралі є чимало символізму: схід сонця, що асоціюється із початком нового дня, уквітчана українка, яка символізує силу та гордість за свою країну, орнамент, що є своєрідним оберегом", – зазначив Бенджамін Свотез.

У Львові створили мурал, присвячений продовольчій безпеці в умовах війни
Фото: пресслужби Львівської міськрадиУ Львові створили мурал, присвячений продовольчій безпеці в умовах війни
Фото: пресслужби Львівської міськради

Довідково. Акція відбулася за підтримки волонтерського руху Будуємо Україну Разом. 

Простір міського садівництва та городництва "Розсадник" розбудовується громадськими об'єднаннями "Плато", "Екотерра", "Пермакультура в Україні" за підтримки управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради, ЛКП "Зелений Львів" і небайдужих мешканців з квітня 2021 року.

Читайте також: У Львові п’ятикласник продає квас, щоб допомагати ЗСУ, - ВІДЕО

Фото на головній: опублікувала пресслужба Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW