"Страшна гроза, сильний вітер і шалений град сунуть прямо у ці три області": синоптики попередили про погану погоду



Синоптикиня Наталка Діденко попередила українців про те, що їм слід готуватися до дуже непростої погоди. Цього тижня буде спекотно, але на кілька областей чекає цілий океан грози, злив, граду і шквалів.

Як інформує "УНІАН", завтра  (9 серпня) в багатьох областях України очікується спека до +30°...+36°. Однак подекуди слід очікувати на могутні зливи, грози, ймовірні шквали та град.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, потужна спека накриє південь та схід України, а от у західних областях повітря буде значно свіжіше, лише +20°...+26°.

На решті території, за даними синоптика, максимальна температура повітря становитиме +25...+29 градусів, у центрі подекуди до +30 градусів.

"Дощі з грозами зберуться у вузол над Вінниччиною, Чернівецькою областю та Хмельницькою областю. Саме тут можливі грози, зливи, град та шквали",- попередила синоптик.

За її словами, також опади, від невеликих до помірних, охоплять більшу частину західних областей, окрім Волині. На решті території України буде сухо, хіба що ввечері у вівторок є ймовірність локальних дощів на Черкащині та Полтавщині.

"На сході та півдні України увесь поточний тиждень та наступний домінуватиме спека, хвилями - сильна спека, часом до +36...+41 градуса!" - попередила вона.

Також підписуйтеся на наш Telegram-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW