Платять мало податків: влада взялася за обмінники



Обмін валюти в Україні буде "по-новому". Влада вирішила змінити правила роботи обмінників. З усьохо викладеного, здається, є тільки одна ціль - зібрати більше податків.

Концепцію вже представили в Офісі Президента. Також за рахунок нових правил, можна буде краще стримувати курс.

Нові правила обміну валют

Обмеження курсу

Реалії ринку валют такові, що його ніхто не стримує окрім самого ринку. Трапляється, що обмінник ставить завищений курс, щоб краще підігріти ціни. Нові правила не дозволять це зробити. Курс буде один - банківський.

Реклама послуг

Реклама, у якій буде курс або сам обмінник - під забороною. Влада має на меті не провокувати населення на влютні операції. Шукати обмінник потрібно буде лише в тому разі, якщо він дійсно потрібен.

Нові правила обміну валюти

Нові правила обміну валюти

Збільшення податків та ліцензії

Влада вводить обов'язковий податок, який потрібно сплачувати кожень місяць. Його потрібні сплачувати всі пункти, навіть якщо в них немає виторгу.

Ніяких "попереджень" вже не буде. Достатньо двічі порушити та у обмінника відберуть ліцензію.

  • Обмінники насправді платять символічні податки. За минулий рік вони виторгували валюти на 384 мільярди гривень. Але податку сплатили лише на 7,1 мільйона гривень. Середній місячний податок був 165 гривень. Зараз йде мова про податок від 3 до 7 тисяч гривень.

Теперь же хотят ввести для обменников фиксированные ежемесячные суммы налогов на обмен валюты. Пока конкретного размера налогов нет. Однако обсуждаются суммы от 3 до 7 тысяч гривен в месяц. Это позволит значительно увеличить поступления от обменных пунктов в бюджет.

Читайте також: В Україні зросте ціна на ще один популярний товар.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW