Хто такі VIP Тернопіль, що дадуть благодійний концерт в Новограді-Волинському



Історія команди VIP Тернопіль, яка незабаром завітає до Новоград-Волинського, розпочинається ще 2008 року в Тернополі. Саме тоді вона була створена при ВНЗ ТДТУ ім. Івана Пулюя. Що закономірно, ця КВК-команда була україномовною, що відрізняло її від інших подібних команд. Та її гумор одразу «зайшов» українцям.

На рахунку VIP Тернопіль участь у чималій кількості ліг КВК. Наприклад, Всеукраїнській лізі КВК «Волинь», Вищій українській лізі КВК, Відкритій телевізійній лізі КВК «Європа», Слобожанській лізі КВК тощо. А 2015 року команді вдалося вийти у півфінал «Ліги сміху». Також гумористи активно знімаються в українських серіалах. Ба більше: запальну команду навіть можна замовити на весілля чи корпоратив.

Стосовно такої назви – VIP Тернопіль – все досить просто. Вона прив’язана до назви вищого навчального закладу, у якому тоді навчалися засновники та учасники команди. І абревіатура VIP ніщо інше, як скорочена назва «Внуки Івана Пулюя».

Найбільш впізнавані нині учасники – Тетяна Песик, Тарас Стадницький, Віктор Гевко.

Громадська Організація "Неподільна Україна" організовує концерт за їх участю 17 серпня у 31 гарнізонному будинку офіцерів в Новоград-Волинському. Початок традиційно о 19 годині. Квиток обійдеться у 250 грн.

Кошти, вторговані від концерту, спрямують Збройним силам України, а точніше, передадуть 30 окремій механізованій бригаді ім. князя Костянтина Острозького.

Бронювання квитків та додаткова інформація: +380631084580 +380734155786.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW