В Криворізькому районі в результаті ворожого обстрілу була пошкоджена лінія електропостачання



Сьогодні день у Криворізькому районі  пройшов не зовсім спокійно. 

Про це повідомляє начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко. 

Вдень із РСЗВ "Ураган" ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади, внаслідок чого було пошкоджено лінії електропостачання. На теперішній час комунальні служби все полагодили і місцеві мешканці мають світло. Обійшлося без постраждалих. Також внаслідок обстрілу сталося займання 4 гектарів очерету та стерні. Завдяки оперативній роботі ДСНС пожежу швидко ліквідували.

Також протягом дня з далекобійної зброї рашисти обстріляли прикордонні території Широківської громади. Обійшлося без руйнувань і, що головне, без постоаждалих.

На решті територій Криворізького району все спокійно та без надзвичайних ситуацій. Наші мужні війська працюють на території Херсонської області. Межі нашого району на кордоні з Херсонською та Миколаївською областями під повним, надійним контролем ЗСУ. Всі служби району працюють в звичному режимі, виконуючи свої повсякденні обов'язки. Вся критична інфраструктура працює в повній мірі та забезпечена всім необхідним.

Щодня ми  переконуємося, що російські варвари не дотримуються жодних законів, принципів та правил війни. Вони - терористи. Але разом із тим, ми повинні вірити в правду, сміливість наших військ, у те, що ми переможемо, а тероризму не місце в цивілізованому світі. Тож шановні, зберігайте спокій, аналізуйте інформацію та довіряйте виключно перевіреним джерелам. Будьте пильні та реагуйте на сигнали повітряної тривоги. Перемога буде за нами 300%! Треба лише вірити в наші Збройні Сили та Президента! Слава Україні



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW