У Львові курсуватиме новий тролейбусний маршрут №38: як їздитиме



У Львові відкриють новий тролейбусний маршрут, що з'єднає Хуторівку з площею Кропивницького. 

Із 10 серпня у Львові запрацює новий тролейбусний маршрут №38 зі сполученням пл. Кропивницького – вул. Хуторівка. Він стане 10-м у місті та з’єднає три райони – Сихівський, Франківський і Залізничний. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Тролейбуси №38 курсуватимуть так: пл. Кропивницького – ТЦ "Скриня" – вул. Кульпарківська – вул. Володимира Великого – вул.Рубчака – вул. Стрийська – вул. Хуторівка" та назад.

Довжина маршруту складає 18,5 км. На лінії працюватимуть вісім машин у робочі дні та сім – у вихідні.  Інтервал руху складатиме 10 - 11 хв.

Як зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, раніше за таким сполученням курсував автобусний маршрут №38 і аби забезпечити якісне сполучення між Сиховом та районом пл. Кропивницького, відкриваємо новий тролейбусний маршрут. Для цього додатково облаштовували контактну мережу та нові платформи на вул. Кульпарківській. 

Довідково. На сьогодні у Львові працює 9 тролейбусних маршрутів. Щодня у будні на лініях курсує 68 транспортних одиниць, а у святкові дні – 49 тролейбусів.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщини з’являться стоянки для відстою і запрацює електронна черга

Фото на головній: Романа Балука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW