Оленівка - це новий Освенцим: у Києві відбулася акція на підтримку захисників "Азовсталі", - ФОТО



У центрі Києва на Софійській площі пройшла акція на підтримку захисників заводу "Азовсталь" у Маріуполі, які перебувають у російському полоні.

Про це повідомляє видання "Вечірній Київ" та публікує фотографії з місця події.

У Києві пройшла акція на підтримку військовополонених "Азовсталі"
Вечірній КиївУ Києві пройшла акція на підтримку військовополонених "Азовсталі"
Вечірній Київ

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

У Києві пройшла акція на підтримку військовополонених "Азовсталі"У Києві пройшла акція на підтримку військовополонених "Азовсталі"

4 серпня на Софійській площі рідні захисників Маріуполя та небайдужі громадяни закликали міжнародну спільноту негайно відреагувати на терористичний акт Росії в Оленівці, де було вбито полонених українських захисників.

У Києві пройшла акція на підтримку військовополонених "Азовсталі"
Вечірній КиївУ Києві пройшла акція на підтримку військовополонених "Азовсталі"
Вечірній Київ

Учасники закликали визнати росію державою-спонсором тероризму.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці відбулася церемонія прощання із загиблим бійцем полку "Азов" Євгеном Черкезом. Прощання з українським захисником пройшло у день його народження. 28 липня бійцю "Азова" мало б виповнитися 28 років. Провести воїна в останню путь до Київського крематорію прийшли його побратими, друзі та рідні.

Також ми писали, що в Києві відбудеться забіг в пам’ять про полеглих внаслідок теракту в Оленівці захисників "Азовсталі". Як повідомили в Асоціації родин захисників «Азовсталі», нова дата забігу – 5 серпня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW