В Одеській області прикордонники виявили понад 2 тисяч пачок цигарок та більше 100 літрів алкоголю без акцизних марок



Прикордонники в Болградському та Ізмаїльському районах запобігли розповсюдженню контрафактних товарів.

Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Розповсюджувача контрафактних цигарок затримали вчора в одному з сіл Болградської ОТГ, що знаходиться у контрольованому прикордонному районі.

В ході реалізації оперативної інформації, охоронці кордону зупинили автомобіль ВАЗ, під керуванням місцевого жителя. В результаті огляду транспортного засобу прикордонники виявили 2 тисячі пачок цигарок в асортименті з акцизними марками Республіки Молдова. Водій не надав жодних документів, що вказували б на походження товару.

Окрім цього, було встановлено, що 51-річний чоловік планував реалізовувати продукцію за місцем проживання.

Також днями прикордонники Ізмаїльського загону спільно з поліцейськими на одному з блок-постів Кілійської ОТГ зупинили мікроавтобус «Форд», набитий тютюновими виробами та алкогольною продукцією без акцизних марок. У водія, 41-річного мешканця міста Кілія, жодних документів на товар не було.

Усього правоохоронці виявили понад 2 тисячі пачок цигарок в асортименті, 20 літрів горілки та 90 літрів алкогольної речовини, ймовірно коньяку. Загальна сума вилученого товару в двох випадках склала майже 170 тисяч гривень. 

За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ст. 227 КК України «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції» охоронці держрубежів направили повідомлення до поліції.

В Одеській області прикордонники виявили понад 2 тисяч пачок цигарок та більше 100 літрів алкоголю без акцизних марок, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW