Маємо разом визначитись з місцями для появи нових свердловин у Покровську - Требушкін



У Покровську тривають зустрічі міського голови Руслана Требушкіна з квартальними міста, під час яких підіймаються питання водозабезпечення місцевих мешканців та буріння свердловин у приватному секторі.

Участь у подібних обговореннях також беруть заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський та начальниця комітету самоорганізації населення Марина Ухова.

«Раніше було вирішено, що квартальні проведуть зібрання із жителями своїх зон відповідальності й разом визначать, де саме має бути свердловина. Сьогодні вже мав змогу ознайомитись із протоколами проведених зібрань із вказаними місцями буріння. Після остаточного узгодження будемо визначати черговість проведення робіт», - зауважив очільник громади Руслан Требушкін.

Маємо разом визначитись з місцями для появи нових свердловин у Покровську - Требушкін, фото-1

Нагадаємо, у зв`язку з нестабільною роботою Карлівської фільтрувальної станції та обмеженої кількості води, міська влада вирішила власним коштом пробурити 15 свердловин у тих районах, де спостерігається слабкий тиск і вода йде з перебоями. Займатимуться цим співробітники КП "Покровськводоканал".

Маємо разом визначитись з місцями для появи нових свердловин у Покровську - Требушкін, фото-2

Також на зустрічі лунали питання щодо чистки колодязів. Було вирішено, що квартальні складуть списки криниць загального користування. Єдине – в громаді є потреба у відповідних спеціалістах. Тож міська рада шукає покровчан, які мають досвід у цих питаннях та бажання допомогти. З пропозиціями можна звертатись до контактного центру та до міського голови особисто.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW